Černý vítr měl velký úspěch na speciální výstavě hw!

V sobotu 14.5. se konala na Knížecím rybníku u Tábora Speciální výstava hovawartů, a přestože měla rekordní účast 173 přihlášených psů, Černý vítr bodoval!

Nejdříve v mezitřídě psů si vybojoval v silné konkurenci krásné třetí místo a pohár černý Candy Černý vítr a později ve třídě vítězů také v silné konkurenci šampionů třetí místo krásný plavý Bond Černý vítr ! Cox Černý vítr se také nenechal zahanbit, ale hlavně kvůli předvedení získal v mezitřídě známku velmi dobrá.

O  něco méně se tentokrát vedlo našim fenkám. Naše Cayenne Černý vítr získala s přehledem v mezitřídě  známku výborná a v boji o postup mezi nejlepší čtyři ji pan rozhodčí vyřadil jako pátou. I když moc krásně běhá, působila prý znuděně a otráveně. Tak to snad příště vylepšíme. Úsměv  Czakirka Černý vítr si pokazila předvedení, pan rozhodčí se jí moc nelíbil, takže za bublání a příliš blahobytnou kondici známka velmi dobrá.

Moc dobře se vedlo také našim vnoučatům, ve třídě mladých Angel Seahawk syn po naší Aice Černý vítr získal V3 a v mladých fenkách dcera Ammy Černý vítr plavá Cassie Navare Prim dokonce V1 CAJC!

Za zmínku stojí i účast našeho stále velmi vitálního veterána Ich. Kestona Plavý vítr, který si to úspěšně rozdal se svým bratrem Ich. Kodym Plavý vítr.  Kestonovi potomci se také neztratili, mezitřídu psů vyhrál plavý Nasty z Budské samoty, získal V1, CAC a v mezitřídě fenek bodovaly Nicca z Budské samoty V3 a Narnie Gorgeous z Budské samoty V4.

 Všem moc gratulujeme, děkujeme za účast a přejeme mnoho dalších úspěchů!